Zebra M60 Güçlü ve Sağlam
  • access_time 12 Kasım 2019, Salı
Zebra M60 Güçlü ve Sağlam

Xplore teknoloji ile kuşanmış, Zebra çatısı altında hayat bulmuş sahada ve işlerinizde çığır açan geniş ekranlı bir dev Zebra M60 Android el terminali. Yüksek performanslı bu ufak cihaz büyük işler için üretilmiş olup 6.0 inç lik geniş ekranı ile gün boyu size yardımcı olarak kusursuz olarak çalışmaktadır.

IP68 Standartlarında suya ve toza dayanıklı,1920*1080 ekran çözünürlüğü, 5 noktalı kapasitif dokunmatik ,eldiven ile kullanma imkanı sunan gorilla glas 3 ekran ile gelmektedir. Snap-dragon işlemciye sahip olup 1.5mt defalarca düşmeye dayanıklıdır. Standart olarak wifi,bt nfc, ve opsiyonel olarak GSM özelliği ile tüm beklentilerinize karşılık vermektedir. Yüksek kapasite pil mevcut olan Zebra M60 Android el terminali 22 saate varan çalışma süresi ile uctan uca tüm operasyonunuzu yarıda kalmadan tamamlamanıza yardımcı olur.

Zebra M60 yeni nesil android el terminalini depoda , üretim alanında ve sahadaki sıcak ve soğuk satışlarınızda kullanabilirsiniz.Geniş aksesuar yelpazesi ile sizin en iyi dostunuz olarak çalışır.

Sizi Arayalım
Sizi Arayalım
Ücretsiz keşif talepleriniz ve ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki formu doldurarak bize ulaşabilirsiniz:
expand_less